неделя, 05.02.12, 09:15:17
Здравей Guest | RSS
Отслабване | Форум | Регистрация | Вход
Меню на сайта
Вход
Потребител:
Парола:
запомни
Видео: Отслабване с Тае-Бо

Търсене
Тагове
здравословно хранене продукти за отслабване диети препарати за отслабване отслабване без диети диета Kozmetikata.com отслабване facebook Ameritek weight loss упражнения за отслабване без диети AmeriTek Slim Slim бързо отслабване без диети АмериТек Слим Америтек Акай Бери Acai Berry женшен за отслабване Тае-бо бързо отслабване слим аптеки най-добрата система за отслабване как да отслабнем как да отслабнем? за отслабване
Приятели на сайта
  • Всичко за зъбните имплантати!
  • Онлайн списание Kozmetikata.com
  • Отслабване и Диети за Красиво Тяло
  • Ако искате да сте неотразими в секса...
  • Статистика
    AmeriTek Slim®
    Как да отслабнем бързо и трайно?
    [Нови съобщения · Участници · Правила на форума · Търсене · RSS ]
    Page 3 of 5«12345»
    Forum moderator: Stela 
    Форум » AmeriTek Slim АмериТек Слим » АмериТек Слим или как да отслабна - бързо и трайно? » Ефективен ли е Америтек Слим? (Тук се обсъжда ефикасността на продукта.)
    Ефективен ли е Америтек Слим?
    NaVIgAToRAДата: понеделник, 14.09.09, 14:40:22 | Съобщение # 31
    Private
    Group: Users
    Съобщения: 13
    Статус: Извън линия
    Quote (Петя)
    Здравейте , днес започвам да го пия 91кг. съм а трябва за стана 62-3 ще пиша след седмица какъв е резултата и един въпрос може ли- не трябва ли да се пресмята по индекса на телесна маса? Защото ако си 185 см. 100кг не са чак толкова много за този ръст и ако си 165см и 60 кг са ти много.

Здравейте,

Килограмите не зависят от ръста, спазвайте съотношението килограми-количество капсули. Поздрави!

sijanieДата: четвъртък, 17.09.09, 10:11:05 | Съобщение # 32
    Private
    Съобщения: 5
    smile Привет и от мен.Днес изпих първите си 2 хапчета...Нямах никаква трудност с намирането на продукта.Купих го от аптеката срещу МВР болница в София.

NaVIgAToRAДата: четвъртък, 17.09.09, 13:06:32 | Съобщение # 33
    Private
    Съобщения: 13
    Quote (sijanie)
    Привет и от мен.Днес изпих първите си 2 хапчета...Нямах никаква трудност с намирането на продукта.Купих го от аптеката срещу МВР болница в София.

Здравейте,

Радваме се, че избрахте Америтек Слим. Очакваме първите Ви резултати скоро smile Поздрави!

sijanieДата: неделя, 18.10.09, 20:00:13 | Съобщение # 34
    Private
    biggrin Привет пак от мен.Пия продукта 1 месец.Пезултата е - 6.5 кг.
    Имам само 1 въпрос....Възможно ли е да предизвиква сърцебиене?

TonyДата: понеделник, 19.10.09, 09:34:23 | Съобщение # 35
    Generalissimo
    Group: Administrators
    Съобщения: 16
    Здравейте, радваме се на добрия резултат. Поздравления! Продуктът не предизиква сърцебиене.

sijanieДата: сряда, 04.11.09, 12:54:51 | Съобщение # 36
    Private
    biggrin biggrin Хммм само аз ли си пиша тук??Вчера закупих четвъртата си опаковка от продукта.Значи за месец и половина вече съм -9кг.

NetiДата: четвъртък, 05.11.09, 09:20:01 | Съобщение # 37
    Private
    Съобщения: 1
    [b]Здравейте! Снабдих се AmeriTek Slim. В аптечната мрежа на русенски регион е трудно, затова чрез козметика ми го доставиха за два дни. Но имам един въпрос. Притесняваме количеството на L- карнитина, защото за хора, които не спортуват, препоръчителните дози са от 1 до 3-4 г дневно. За тези, които се занимават активно със спорт, оптималните дози са в границите от 4-5 г дневно до 6-7 г. Може да се достигне до 9 г при отлично трениран спортист, но дози над 10 грама не са приемливи, тъй като са опасни за организма дори на изключително здрави и тренирани хора. Препоръчително е да се започва с прием на Л-карнитин от 1грам дневно и постепенно да се увеличава количеството.
    Една капсула съдържа 10, така ли да го разбирам? При прием от 2 капсули... 20г???
    Моля обяснете го, защото в такъв случие си е направо страшничко!
    Иначе за другите съставки е 10+ !

TonyДата: четвъртък, 05.11.09, 21:30:12 | Съобщение # 38
    Generalissimo
    Къде видяхте, че L-карнитинът е 10 грама??? В една капсула има 10 МИЛИГРАМА. Вижте:

http://otslabvane-ameritek-slim.com/index/0-7

smile

lockaДата: петък, 06.11.09, 15:40:20 | Съобщение # 39
    Private
    Съобщения: 2
    Здравейте, още не съм си купила капсулите и незнам дали ще имам трудности в намирането ,но реших първо да видя и други мнения за продукта. Едни приятели ми го препоръчаха и много се навихме с моя съпруг да започваме капсулите. И двамата имаме да сваляме по 15 кг но той има високо кръвно именно от килограмите и повечето продукти за отслабване не се препоръчват за хора с кръвно налягане.Като прочетох информацията за продукта ми направи впечатление, че дава енергия и повдига тонуса. Знам че е природен продукт но се притеснявам да не му навреди. Благодаря предварително и ще пиша ако имам трудности с намирането и с ефекта разбира се. Целувки на всички up

TonyДата: понеделник, 23.11.09, 14:38:07 | Съобщение # 40
    Generalissimo
    Извинете за закъснелия отговор, дължащ се на обучение на търговските ни представители извън България! Няма причини за притеснение. Какво е кръвното налягане на съпруга Ви?

lockaДата: събота, 28.11.09, 15:53:42 | Съобщение # 41
    Private
    Съобщения: 2
    здравейте, съпруга ми пие хапчета за нормализиране на кръвното налягане ако не ги пие е към 170/90, но с хапчетата го докарва към 130-140/80. Трябва ли да спре хапчетата? Всъщност ние вече пием Америтек слим и засега се чувстваме добре.Благодаря ви ще чакам отговора ви.

TonyДата: вторник, 15.12.09, 18:24:19 | Съобщение # 42
    Generalissimo
    Здравейте, благодарим за Вашата информация! Надяваме се и сега всичко да е наред! smile

iffДата: понеделник, 01.02.10, 16:58:32 | Съобщение # 43
    Private
    искам да попитам вредът ли тези хапчета при случай,че се работи за бебе?благодаря

Отговор: Няма никаква причина да вредят! Желаем успех! smile

merian7Дата: сряда, 07.04.10, 17:18:26 | Съобщение # 44
    Private
    Здравейте, аз днес разбрах за AmeriTek Slim.Колко хапчета има има в една опаковка и какъв трябва да е приемът на ден, т.е. по колко таблетки?Видях само, че цената му е 20 лв.

TonyДата: четвъртък, 08.04.10, 13:59:17 | Съобщение # 45
    Generalissimo
    Здравейте, в една опаковка има 30 капсули. Приемат се по две сутрин половин час преди закуска. При телесно тегло над 100кг се приемат и още две капсули половин час преди обяд. Повече информация има тук:
    http://otslabvane-ameritek-slim.com/index/hapcheta_za_otslabvane/0-7

Форум » AmeriTek Slim АмериТек Слим » АмериТек Слим или как да отслабна - бързо и трайно? » Ефективен ли е Америтек Слим? (Тук се обсъжда ефикасността на продукта.)
    Page 3 of 5«12345»
    Search:

Create a website for free Copyright ОТСЛАБВАНЕ, ЗА ОТСЛАБВАНЕ, ДИЕТИ, АКАЙ БЕРИ  © 2012