вторник, 19.03.24, 11:55:25
| RSS
Отслабване Блог
Количка за пазаруване
Количката Ви е празна
Търсене
Меню на сайта
Видео: Отслабване с Тае-Бо

Календар
«  февруари 2012  »
неповтсрчепесъ
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
26272829


Статистика
Как да отслабна бързо и трайно?
Отслабване » 2012 » февруари » 22 » Отслабване на корема
Отслабване на корема
18:58:12

Февруари, 2012 г. – Специални функционални упражнения, които укрепват състоянието на повече мускулни влакна в сравнение с конвенционалните се оказаха  ефективни за по-бързо отслабване на корема. Kareem Samhouri, доктор по физикална терапия и основател на AbStrengthGuide.com откри, че с  въвличането на колкото се може повече мускулни влакна, когато е възможно, могат да се лекуват мускулни дисбаланси и да се увеличава скоростта на метаболизма. Това , разбира се води до отслабване. Отслабване на корема

Д-р Samhouri  ("д-р К" за хилядите си на онлайн клиенти) създава  балансиращи тренировки за справяне с този основен проблем, както за  професионалисти, така и за всички останали, чийто живот е извън фитнеса.

Да намерите време за упражнения в натоварения си график може да бъде трудно, но новата програма наистина е решение на проблема и си струва да и се посветите. "Подреждане"  на специфични упражнения едно след  друго и извършване на движения в няколко равнини (а не само хоризонтално или вертикално) ще оптимизира сърдечната честота, ще стимулира метаболизма и ще изгарянето на калориите.  Колкото повече калории изгарят, толкова по-малко ще останат, за да се превърнат в коремни мазнини. Затова имаме отслабване на корема.

Чрез балансиране на мускулите на тялото с правилните упражнения, вие също така ще подобри те неврологичната сигнализация към мускулите, което ги прави по-ефективни. Според  д-р К.: "В интерес на истината, Вашите „невро" тренировки всъщност имат двоен ефект за отслабване в сравнение с по-кратките конвенционални тренировки. А  балансирането на упражненията естествено ще се предотврати възможните болки в ставите. "

Причината, поради която повечето хора се демотивират и се отказват от фитнес  тренировките  е немалкото време, прекарано в упражнения при недостатъчни крайни резултати. Оптимизирането  на  изгарянето на калории чрез балансиране на мускулите тренировки означава по-бързи резултати за по-малко време. Съкращаването на тренировките  е единственият реален начин за хора, които са силно ангажирани служебно, семейно или лично да поддържат ефективна схема на физически упражнения и за отслабване и особено за отслабване на корема. Чрез улесняване на бързото изгаряне на калории и ангажирането на няколко мускулни групи в едновременното движение, става възможно да се получат резултатите на дълги кардио сесии, продължаващи час и на типичните  програми с упражнения за загуба на мазнини.

Д-р Kareem Samhouri е собственик и на Global Fitness LLC и заедно със своя екип от опитни терапевти той е помогнал на безброй хора да постигнат, както своите фитнес цели, така и най-вече здраве. 

Категория: Отслабване на корема | Разглеждания: 90432 | Добавен от: Tony | Тагове: отслабване на корема, отслабване | Рейтинг: 0.0/0 |
Всички мнения: 3
0  
3 IVAILO   (14.10.12 22:13:54) [Въведи]
До: Добринка Добрева
За да ослабнеш корема трябва да ядеш повече витамини, фибри, антиоскиданти и т.н. Много важни са и упражненията! Аз бих ти препоръчал всеки ден в продължение на месец да правиш упражнения от вида на: клекове, скачане на въже, ходене(разходки), тичане, плуване и т.н. Важното е да има движения и храната ти да е здравословна! Забравяш за, сладкото, захарта, за соленото, за Е-тата в храните, за соята и т.н вредители на човешкия организъм!
Моята приятелка така ослабна ! Но, не се преоморявай, важното е всеки ден поне 30 или 40 минути да имаш тренировки, че и повече не е необходимо.
Също така, не забравяй, че мазнините са от залежаване, от не достатачно движение и от не здравословна храна.
Съветът ми е ! Внимавайте с диетите, че не е шега работа!
Доверявайте се само на специалисти или поне се хранете здравословно!

0  
1 Добринка Добрева   (13.06.12 19:34:04) [Въведи]
Как да отслабна ,след навършване на 40г започнах да трупам на корем мазнини,а до преди това нямамах корем

0  
2 Zornitsa   (14.06.12 09:15:16) [Въведи]
Здравейте,
за да имате резултати, Ви препоръчваме да комбинирате продукт от серията Америтек с подходящите за Вас упражнения.

Могат да добавят мнения само регистрирани потребители
[ Регистрация | Вход ]
ОТСЛАБВАНЕ - ДИЕТИ, АКАЙ БЕРИ, ХУДИЯ ГОРДОНИЙ, FAT BURNER © 2024