четвъртък, 25.04.24, 04:04:54
| RSS
Main | Блог
Количка за пазаруване
Количката Ви е празна
Търсене
Меню на сайта
Видео: Отслабване с Тае-Бо

Календар
«  април 2024  »
неповтсрчепесъ
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930


Статистика
My site

Напоследък все по-модерно става отслабване с артишок. Екстрактът от артишок е едно от малкото билкови лекарства, за което чрез клинични изпитания и експерименти е доказано, че води до благоприятни резултати за отслабване. Всъщност артишокът е доказано полезен полезен и в много други случаи - от диабет до лекуване на махмурлук. Все пак една от най-благоприятните ползи от него е способността на екстрактът от артишок да стимулира загубата на тегло.
 
История
Отслабване с артишокАртишокът е един от най-старите известни култивирани зеленчуци. Той произлиза от Етиопия, но сега водещ световен производител на артишок е Италия. В древни времена, гърци и римляни използвали артишок за по-добро храносмилане. Поради недостатъчна наличност от зеленчука, той е бил достъпен ... Read more »
Приложения: Image 1
Категория: Бързо отслабване | Видяна: 57041 | Добавена от: Tony | Дата: 07.03.12Коментари (0)

Ако искате да купите алтернативни продукти на хапчета за отслабване, първо трябва да разберете кои от тях са най-търсени и дали те ще бъдат подходящи за вас. Ако просто искате да се концентрирате върху някаква диета за отслабване, ще трябва първо да установите какъв вид храни ядете и дали те могат всъщност да бъдат вредни за Вашето здраве. Затова простото намаляване на количеството на тези храни няма да помогне. В днешно време голямата част от силно преработените храни с голяма концентрация на захар са пълни с вредни съставки, които действително ще работят срещу вас през целия период, през който вие правите опити за отслабване.

Когато говорим за отслабване, диетата не е нещо, което хората обичат. Те искат бързо решение на проблема си, но обикновено нямат никаква представа как да го постигнат. Здравословното хранене е едно от най- ... Read more »
Категория: Бързо отслабване | Видяна: 80361 | Добавена от: Tony | Дата: 05.03.12Коментари (2)

от Ян Арчър
 
Отслабване с топла вода. Топлата вода и храносмилането
 
Консумацията на топла вода, за да се ускори обмяната на веществата е съветът за отслабване, който напоследък дават на хората много сайтове включително и Healthy Weight Forum (Форум за здравословно тегло). Това направи методът много полулярен и даже допринесе някои отслабващи да стигнат до анорексия. Отслабване с вода всъщност означава да се пие топла вода на гладно. Данните сочат, че пиенето на топла или гореща вода ускорява обмяната на веществата, тъй като водата предизвиква повишаване на телесната температура и температурата на стомаха. Напълването на стомаха с топла вода е също начин за намаляване на чувството на глад и желанието за консумиране на храна. Причината е ... Read more »
Категория: Отслабване с вода | Видяна: 32129 | Добавена от: Tony | Дата: 23.02.12Коментари (3)

Категория: Отслабване на корема | Видяна: 91209 | Добавена от: Tony | Дата: 22.02.12Коментари (3)

Здравословно хранене водещо до сваляне на килограми

При сваляне на килограми стикерите залепени на храните са наш съветник.
Знаете ли колко са полезни етикетите върху храните при отслабване? С тяхна поддръжка трябва да мониторирате почти всички хранителни вещества, които употребявате и да прецените какво и в какво количество да консумирате. Но, тъй като върху стикерите са написани толкова много данни, че би могло да ви отнеме пълен ден ако искате да прочетете всичко от игла до конец, е необходимо да знаете кое да четете първо. Ето някои съвети за по-лесно пазаруване при разчитане на стикерите.
- Поставете началото с големината на порцията. Редно е да знаете за какъв обем от стоката е предназначена информацията. Освен това е важно какъв брой порции съдържа една разфасовка от продукта. Това е мястото, където вносителите могат да ни изиграят. Възможно е да си мислите, че бутилка безалкохолно съдържа 170 калории, ала когато се загледате, виждате, че бутилката съдържа 3 ... Read more »
Видяна: 4062 | Добавена от: Tony | Дата: 27.08.10Коментари (0)

Ябълковият оцет е стар и изпитан домашен лек, който народната медицина прилага за извънредно много заболявания. Той помага за успокояване на алергии и дерматити, болести на синусите, а и гърлото, висок холестерол, грип, хронична преумора, рефлукс, артрит, подагра.

Ябълковият оцет се препоръчва освен това за отслабване, защото разтваря мазнините. Той придава здрав и освен това сияен цвят на лицето. Мнозина твърдят, че с всекидневно употребяване на ябълков оцет, смесен с вода, са нормализирали кръвното си налягане в течение на 2 седмици. Ябълковият оцет е необходим и за домашните любимци - котки, кучета и коне. Той им помага срещу артритни болки, пази ги от паразитиращи организми, а освен това прави козината им лъскава.

Често пъти се препоръчва в отношение 2 чаени лъжички ябълков оцет в една чаша вода 3 пъти на ден. В случай на по-тежки заболявания, като киселинен рефлукс, бронхит или гнойно гърло ябълковият оцет се допуска да бъде 2 супени лъжици. Поддържащата доза ... Read more »
Видяна: 4663 | Добавена от: Tony | Дата: 18.08.10Коментари (0)

ОТСЛАБВАНЕ - ДИЕТИ, АКАЙ БЕРИ, ХУДИЯ ГОРДОНИЙ, FAT BURNER © 2024