Има ли някой, който все още не може да намери продукта?
|
|
Tony | Date: четвъртък, 30.07.09, 17:56:27 | Message # 1 |
Generalissimo
Group: Administrators
Status: Извън линия
| Ако все още не можете да намерите АмериТек Слим във Вашия град, моля да ни съобщите, за да решим бързо проблема.
|
|
| |
p5niki | Date: събота, 01.08.09, 22:07:04 | Message # 2 |
Private
Group: Users
| Priwet ,az wse o6te ne moga da go otkriq w stara zagora .6te wi bada mnogo blagodarna ako we4e go ima w niakoia ot aptekite ili drogeriite w grada . p.s.Imam kapsuli samo o6te za niakolko dni a mi se iska da ne gi prekasawam do sledwa6tata dostawka .parwite si gi pora4ah s kurier ot ruse .Predwaritelno blagodarq
|
|
| |
Tony | Date: неделя, 02.08.09, 10:06:01 | Message # 3 |
Generalissimo
| Здравейте, Много благодарим за Вашата информация. Ще се погрижим да намерите продукта без да се налага прекъсване. Поздрави. Quote (p5niki) Priwet ,az wse o6te ne moga da go otkriq w stara zagora .6te wi bada mnogo blagodarna ako we4e go ima w niakoia ot aptekite ili drogeriite w grada . p.s.Imam kapsuli samo o6te za niakolko dni a mi se iska da ne gi prekasawam do sledwa6tata dostawka .parwite si gi pora4ah s kurier ot ruse .Predwaritelno blagodarq
|
|
| |
Петя | Date: сряда, 09.09.09, 13:57:30 | Message # 4 |
Private
| Здравейте, интерисува ме къде в гр. Севлиево предлагате АмериТек Слим
|
|
| |
savinkova | Date: събота, 24.10.09, 22:35:37 | Message # 5 |
Private
| zdraveite,v ruse vse o6te niama hap4eta
|
|
| |
Tony | Date: понеделник, 26.10.09, 16:57:25 | Message # 6 |
Generalissimo
| До сряда продуктът трябва да се открива по аптеките на Вашите градове. Ако не го откриете там, можете да го поръчате от kozmetika.bg Quote: Петя: Здравейте, интерисува ме къде в гр. Севлиево предлагате АмериТек Слим savinkova: zdraveite,v ruse vse o6te niama hap4eta
|
|
| |
sijanie | Date: събота, 31.10.09, 09:13:13 | Message # 7 |
Private
| Здравейте....Моля представителите на продукта за съдействие.До сега нямах проблем с намирането на продукта ви..Имам само още 2 капсули за утре и ще се наложи да го прекъсна защото не го намирам от 3 дни.Казват че проблема бил във фирмата доставчик.Купувах ги от Неомед на Руски паметник в София.Днес ще ходя до люлин или нямам идея къде..Ако не го намеря ще бъда разочарована...Ако всеки път губя по толкова време за да го търся кога ще си върша работата.Възможно е да се преориентирам към друг продукт който ще бъде достъпен на пазара и няма да ми губи времето в тичане от аптека на аптека.
|
|
| |
jiji844 | Date: вторник, 03.11.09, 01:08:58 | Message # 8 |
Private
| в бяла,Русенско също няма AmeriTek Slim!!!Не мога все да ходя до Русе да си ги купя(не че се намират лесно и там)
|
|
| |
Tony | Date: четвъртък, 05.11.09, 21:42:27 | Message # 9 |
Generalissimo
| Здравейте., можете да намерите Америтек Слим по всяко време в kozmetika.bg
|
|
| |
valentine1965 | Date: сряда, 11.11.09, 22:11:15 | Message # 10 |
Private
| има ли някой в Плевен който го е купил и от коя аптека
|
|
| |
rodeo_x | Date: сряда, 02.12.09, 11:11:45 | Message # 11 |
Group: Removed
| kade v gabrovo moga da si zakupq????
|
|
| |
vani13 | Date: понеделник, 07.12.09, 13:45:57 | Message # 12 |
Private
| Здравейте. Къде в Карлово или в Сопот мога да намеря продукта? Моля за съдействие
|
|
| |
Tony | Date: вторник, 15.12.09, 18:17:24 | Message # 13 |
Generalissimo
| За нашите клиенти от Плевен, Габрово, Карлово и Сопот: Поръчайте Америтек Слим от някоя аптека в града. Кажете на фармацевтите, че могат да си го доставят от фирма СТИНГ АД. Почти всички аптеки работят със СТИНГ. Така, ще го имате за 24 часа. Ако не успеете - остава kozmetika.bg
|
|
| |
vani13 | Date: сряда, 16.12.09, 17:46:10 | Message # 14 |
Private
| Да Ви кажа че от две седмици чакам фирма СТИНГ АД да достави АмериТек Слим в аптеката в гр.Сопот и когато днес отидох за пореден път да проверя отново го нямаше.Обадихме се на СТИНГ АД и в крайна сметка се оказа че няма да го доставят. Е кажете ми защо изобщо тази фирма е посочена като доставчик,а казвате че ще го достави за 24 часа.Дали в момента има някакъв проблем и дали тази фирма за напред ще може да доставя АмериТек Слим или да не разчитаме на това.Както и да е аз ще поръчам от kozmetika.bg - надявам се че там няма да има проблем.Но моля да ми отговорите и да ми кажете къде и в кого всъщност е проблема
|
|
| |
Tony | Date: понеделник, 04.01.10, 10:17:41 | Message # 15 |
Generalissimo
| Колегите от СТИНГ АД работят много професионално и причината да направят отказ вероятно се дължи на изчерпани количества в техния склад - към съответния момент. Моля да ни информирате дали и сега се отказват доставки за Сопот? Quote (vani13) Да Ви кажа че от две седмици чакам фирма СТИНГ АД да достави АмериТек Слим в аптеката в гр.Сопот и когато днес отидох за пореден път да проверя отново го нямаше.Обадихме се на СТИНГ АД и в крайна сметка се оказа че няма да го доставят. Е кажете ми защо изобщо тази фирма е посочена като доставчик,а казвате че ще го достави за 24 часа.Дали в момента има някакъв проблем и дали тази фирма за напред ще може да доставя АмериТек Слим или да не разчитаме на това.Както и да е аз ще поръчам от kozmetika.bg - надявам се че там няма да има проблем.Но моля да ми отговорите и да ми кажете къде и в кого всъщност е проблема
|
|
| |