вторник, 16.07.24, 13:26:33
| RSS
Отслабване | Отслабване с Худия Гордоний (Hoodia Gordonii)
Количка за пазаруване
Количката Ви е празна
Търсене
Меню на сайта
Видео: Отслабване с Тае-Бо

Календар
«  юли 2024  »
неповтсрчепесъ
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031


Статистика
AmeriTek Slim®
Как да отслабнем бързо и трайно?


НОВ ПРОДУКТ ОТ СЕРИЯТА АМЕРИТЕК СЛИМ!!!

Аmeritek® Hoodia

 Бързо отслабване

с Худия Гордоний (Hoodia Gordonii)


Какво e Худия Гордоний? Растение, което ако видите на снимка ще Ви заприлича на кактус. Расте в Африка. По-точно в пустинята Калахари. Традиционната африканска медицина го използва от векове.

ХудияЗащо напоследък целият свят говори за Худия? Защото е доказано, че консумацията на екстракт от това растение намалява апетита! Особено силно хората, използвали растението, загубват интерес към въглехидратите. А всички знаем, че когато ядем сладко обикновено напълняваме най-много. Потискането на апетита се дължи на основното активно вещество в растението. Това е молекула, известна като P57. Тя е открита през 1977 година в Южноафриканската република.

Може ли Худия да се консумира в пресен вид? Не, няма такава практика. Както вече стана дума, използва се екстракт, който съдържа стандартизиран процент от активното вещество. Употребата обикновено е под формата на хранителни добавки или чайове. Напоследък се появиха и някои по-екзотични форми като протеинови шейкове, захарни близалки и други. В новия продукт Ameritek® Hoodia концентрацията на активното вещество е изключително висока.

Има ли Худия Гордоний странични действия? Mоже ли нейната употреба под формата на хранителни добавки да бъде опасна за здравето? Категорично не, засега няма никакви официални данни за странични или неблагоприятни ефекти. Също няма информация за лекарствени взаимодействия.

Какво можем да очакваме и какво ще постигнем при употребата на Худия? Към настоящия момент има научни доказателства за следните ефекти:

1. Худия потиска апетита при хората. Установено е при изследвания, организирани от фирми-производители на продукта. При лабораторни условия, когато учените инжектирали течен екстракт от P57 в мозъка на плъхове ефектът върху апетита им бил огромен.

2. Намалява секрецията на стомашен сок с 40 до 60%. Този факт е установен при живи плъхове след консумация на Худия, а също и при тъканни проби.

3. Потискане на жаждата при хората. Още от древността бушмените от племето Калахари използвали Худия, за да могат да не изпитват глад и жажда при дългите пустинни преходи.

4. Въз основа на досега събрани данни, може да се направи обосновано предположение, че Худия стимулира изгарянето на мазнините в организма (фет бърнър ефект), като при това повишава енергийните нива – т.е. има тонизиращ и ободряващ ефект.

                                                                              Защо Аmeritek® Hoodia?

Отслабване·  Екстракт изцяло от природата, който потиска глада и апетита.
·  Строго пазена тайна на бушмените от пустинята Калахари, предавана от поколение на поколение. По време на дълги и изтощителни ловувания те дъвчели парчета от ствола на растението. Така издържали дълго без храна и вода в пустинята.
·  Не съдържа никакви лекарствени вещества
·  Може да се комбинира с нашият мощен термогеннен продукт Ameritek® PH.
·  Една от най-високите концентрации на Худия на световния пазар: 8000 мг екстракт от Худия Гордоний във всяка капсула от Ameritek Hoodia!

Количество в опаковка:
· 60 капсули на растителна основа

Описание:
Естествен супресор на апетита и жаждата, познат в Африка от векове.

Състав:
АКТИВНИ СЪСТАВКИ В 1 КАПСУЛА
Худия Гордоний
- 400 мг екстракт (20:1) в капсула
** еквивалентен на 8000 мг Худия в капсула 

Указания за употреба:
· Приемайте по 1 капсула, 1 час преди хранене с вода
· До 2 капсули екстракт от Худия Гордоний на ден

Допълнителна информация:
 · Ameritek Hoodia се комбинира успешно с другите ни продукти за отслабване. Особено популярна е комбинацията с Ameritek® PH.
 
 
ОТ 22.03.2012 ПРОДУКТЪТ Е ВЕЧЕ НА БЪЛГАРСКИЯ ПАЗАР!
 
Искате ли да опитате?

Отслабване с Худия Гордоний

Ако да, натиснете бутона над този текст

 
 
ОТСЛАБВАНЕ - ДИЕТИ, АКАЙ БЕРИ, ХУДИЯ ГОРДОНИЙ, FAT BURNER © 2024