петък, 19.04.24, 01:01:20
| RSS
Отслабване Блог
Количка за пазаруване
Количката Ви е празна
Търсене
Меню на сайта
Видео: Отслабване с Тае-Бо

Календар
«  февруари 2012  »
неповтсрчепесъ
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
26272829


Статистика
Как да отслабна бързо и трайно?
Отслабване » 2012 » февруари » 23 » Отслабване с вода
Отслабване с вода
11:46:27
от Ян Арчър
 
Отслабване с топла вода. Топлата вода и храносмилането
 
Консумацията на топла вода, за да се ускори обмяната на веществата е съветът за отслабване, който напоследък дават на хората много сайтове включително и Healthy Weight Forum (Форум за здравословно тегло). Това направи методът много полулярен и даже допринесе някои отслабващи да стигнат до анорексия. Отслабване с вода всъщност означава да се пие топла вода на гладно. Данните сочат, че пиенето на топла или гореща вода ускорява обмяната на веществата, тъй като водата предизвиква повишаване на телесната температура и температурата на стомаха. Напълването на стомаха с топла вода е също начин за намаляване на чувството на глад и желанието за консумиране на храна. Причината е , че топлата вода може да временно да подвежда стомахът, че е пълен, а организмът - сит. Според Нанси Лонсдърф, лекарка, специалист в аюрведическите подходи за отслабване, топлата вода, когато се консумира често през деня, помага на организма да смели храната и да премахне токсините от тялото. Тя също така намалява апетита и особено желанието да се закусва между основните хранения, пише д-р Лонсдърф в статия за Нечъръл Хелф Уеб.
 
 
Отслабване с водаАнорексия и усложнения
 
Може да сте чували за анорексия нервоза, болест, белязана от глад, ниско телесно тегло, както и множество усложнения, дължащи се на хранителен недостиг. Лицата, страдащи от анорексия, могат да използват много различни тактики и средства, за да намалят телесното си тегло под нормата. Една от тези техники включва пиене на топла вода, самостоятелно или смесена с билки и подправки, за да се ускори загубата на тегло. Така по същество се постига отслабване с топла вода.
 
Докато пиенето на топла вода, не е вредно за организма, анорексията е опасно заболяване, при което процесът на отслабване, стига до изключително нездравословни крайности. Според клиниката Майо, анорексия нервоза може да предизвика анемия, сърдечни проблеми, липса на менструация при жените или тестостерон при мъжете, загубата на костна тъкан, ниско ниво на калий в кръвта, гадене и дори смърт, ако не се лекува. Затова, докато някои методи, които анорексиците използват, за отслабване са безопасни и здравословни в умерени количества, достигането до анорексия не трябва да бъде цел на Вашия план за отслабване. Засягаща по-често жени отколкото мъже, анорексията повече се наблюдава при младите представителки на нежния пол, в младежките години до началото на 20-те и може да е резултат от много причини, като например: наследствени, травми, нехаресване на собственото тяло или житейски проблеми.
 
 
Предотвратяване на анорексия
 
Ако вие или някой ваш познат страда от анорексия, трябва веднага да се консултирате с лекар или специалист по здравни грижи. След разговорът с терапевт трябва да започне профилактика и лечение. Според клиниката Майо е разумно да обърнете внимание на приятел или член от семейството, колкото е възможно по-рано, когато забележите признаците на анорексия: драматична загуба на тегло, депресия, отказ от хранене, злоупотреба със слабителни средства или тежка диета.
 
 
За авторката
 
Ян Арчър започва да пише професионално през 2007 година. Тя има бакалавърска степен по политически науки и магистърска степен по творческо писане. Арчър е изследвала и публикувала (често в съавторство) заглавия, обхващащи теми от историята и литературата до здравословно хранене и отслабване с вода. Тя преподава бизнес кореспонденция, творческо писане и литература, и работи като преподавател, хранителен консултант и графичен дизайнер на свободна практика за интернет издания и печата.
Категория: Отслабване с вода | Разглеждания: 32109 | Добавен от: Tony | Тагове: отслабване с вода, отслабване | Рейтинг: 4.0/1 |
Всички мнения: 3
0  
3 Danity   (23.04.13 16:19:01) [Въведи]
лоололол за 1 седмица отслабнах с 12 кг. О.О :D

0  
2 Tony   (03.12.12 14:00:34) [Въведи]
Определено! smile

0  
1 ludia   (02.12.12 19:47:44) [Въведи]
tova vqrno li eeeeeeeeeeeeee

Могат да добавят мнения само регистрирани потребители
[ Регистрация | Вход ]
ОТСЛАБВАНЕ - ДИЕТИ, АКАЙ БЕРИ, ХУДИЯ ГОРДОНИЙ, FAT BURNER © 2024